Hilsen - Skjerven, Astrid (FormAkademisk, 2023)
I den lange tiden jeg har kjent Liv Merete, er det arbeidet med konferansen DRS//cumulus Oslo 2013, med å etablere en PhD-grad og den selvoppnevnte gruppen GrøntMet som jeg husker best. Du er alltid målrettet, men samtidig lyttende og innstilt på å få til løsninger. Takk for din stå-på-vilje i vanskelige situasjoner og ditt uoppslitelige humør!