Bokanmeldelse: Om kunsten å formidle kunst! - Vold, Thurid (FormAkademisk, 2015)
I tre aktuelle bøker skriver forfattere fra pedagogikkens første-divisjon om kunstformidling: Formidling av kunst til barn og unge av Arne Marius Samuelsen, Dialogbasert Undervisning. Kunstmuseet som læringsrom av Olga Dysthe, Nana Bernhardt, Line Enskjønn, og Kunsten å formidle av Alfred Oftedal Telhaug. Anmelderen skriver at alle tre bøkene er gode bidrag til litteraturen om kunstformidling og er unnværlige for alle som underviser barn og unge i skole og museer. Bøkene bør ha en selvsagt plass på litteraturlisten for faglærerstudenter i kunst og håndverk, almenlærer- og førskolelærerstudenter og museumspedagoger.