FormAkademisk 10 år – med forskning på design og designdidaktikk - Reitan, Janne Beate (FormAkademisk, 2018)
FormAkademisk – forskningstidsskrift for design og designdidaktikk fyller 10 år omtrent på denne tida. I 2017 feira vi 10. årgang og i år er det 10 år siden den første redaksjonen starta sitt arbeid.