Leder. Utdanning for ny praksis I : – teknologi, design og bærekraft på tvers - Nielsen, Liv Merete; Berg , Arild; Haakonsen , Peter; Lysebo, Marius; Lutnæs, Eva (FormAkademisk, 2020)
Dette temanummeret av FormAkademisk er et resultat av fyrtårnsprosjektet Didaktikk for teknologi, design og innovasjon (2016-2020) som er finansiert av Fakultet for Teknologi, kunst og design (TKD) ved OsloMet–storbyuniversitetet og ledet av Liv Merete Nielsen. Prosjektet er et bidrag til realiseringen av regjeringens langtidsplan for forskning og høyere utdanning 2019–2028 (Kunnskapsdepartementet, 2018). Regjeringens opptrappingsplaner inkluderer et teknologiløft, fornyelse og omstilling av næringslivet og styrking av kvalitet i høyere utdanning. Fyrtårnsprosjektet har som mål å bidra til å nå disse målene, fordi nøkkelen til ny praksis ligger i utdanning.