Leder. Festskrift for Liv Merete Nielsen - Brænne, Karen; Lefdal, Else-Margrethe; Fauske, Laila Belinda; Lutnæs, Eva; Digranes, Ingvild (FormAkademisk, 2023)
Professor emerita Liv Merete Nielsens fyller 70 år i mars 2023. Nielsen har vært en betydelig støtte for enkeltpersoners karrierevei, og fungert som feltbygger over mange år. Hun har flyttet på faglige grenser, og markert Kunst og håndverksfagets samfunnsrelevans. I denne temautgaven av FormAkademisk er det mange som uttrykker takknemlighet for at Nielsen har vist vei og delt generøst av sin klokskap og faglige innsikt.