Hilsen til Liv Merete Nielsen fra Notoddenmiljøet - Carlsen, Kari; Gulliksen, Marte Sørebø (FormAkademisk, 2023)
Liv Merete Nielsen har hatt en nøkkelfunksjon innenfor utviklingen av forskning på områdene forming, formgiving, design, kunst og håndverk i Norge. Arbeidet ved hennes faste institusjon, OsloMet, er velkjent. Men hennes arbeid ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), tidligere Høgskolen i Telemark (HiT), er kanskje mindre kjent.