Kjære Liv Merete - Hassel, Merete (FormAkademisk, 2023)
Jeg har hatt gleden av å samarbeide med deg gjennom ca. 10 år, helt siden jeg ble ansatt på Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen ved Nord universitet i Bodø i 2012. Jeg skjønte raskt at du var en sentral fagperson i UH-sektoren i forhold til fagområdet kunst og håndverk. Selv kommer jeg fra et helt annet fagfelt, nemlig biblioteksektor og sosialantropologi, og jeg har senere beveget meg inn i tilpasset opplæring og det spesialpedagogiske feltet. Ved senteret fikk jeg blant annet oppgaver knyttet til forskningsformidling. Nysgjerrigheten for å hele tiden utvide vår kompetanse og lære nye ting er vel noe vi har felles.