Leder. Finansiell støtte til FormAkademisk

– forskningstidsskrift for design og designdidaktikk

Forfattere

  • Janne Beate Reitan Ansvarlig redaktør FORMakademisk

DOI:

https://doi.org/10.7577/formakademisk.3236

Sammendrag

FormAkademisk sender i disse dager ut brev om finansiell støtte for de kommende årene til institusjoner som i stor grad bruker tidsskriftet som publiseringskanal.

FormAkademisk er det eneste vitenskapelige tidsskriftet i Norden som publiserer artikler innen alle de fagområder som Profesjonsråd for designutdanning og Profesjonsråd for arkitektur- og landskapsarkitekturutdanning i Universitets- og høgskolerådet (UHR) dekker. I tillegg publiserer FormAkademisk artikler innen designdidaktikk fra barnehage til doktorgrad. Profesjonsråd for designutdanning sin støtte, som ble vedtatt på deres møte 13.oktober 2008 var svært viktig under etableringen av tidsskriftet og i prosessen mot vitenskapelig godkjenning på nivå 1 i 2008 og når tidsskriftet nå feirer sitt 10-års jubileum er støtten minst like viktig. FormAkademisk er også blitt nominert av Profesjonsråd for designutdanning til nivå 2 i Norsk vitenskapsindeks (NVI).

Publisert

2019-03-04

Hvordan referere

Reitan, J. B. (2019). Leder. Finansiell støtte til FormAkademisk: – forskningstidsskrift for design og designdidaktikk. FormAkademisk , 11(5). https://doi.org/10.7577/formakademisk.3236

Utgave

Seksjon

Redaksjonelt

Cited by