FORMakademisk med støtte fra Norges forskningsråd - Reitan, Janne Beate (FormAkademisk, 2011)
Det var med stor glede redaksjonen mottok meldingen fra Norges forskningsråd om at FORMakademisk var innvilget produksjonsstøtte for Open-Access-tidsskrift for 2011. Det er første gang forskningsrådet gir publiseringsstøtte til nettbaserte tidsskrift, og vi ser på dette som en stor anerkjennelse for FORMakademisk.