«Du skal se en vakker dag hun gutten når». Kjønnsforskjeller i norske ungdommers treningsvaner og idrettsdeltakelse - Strandbu, Åse; Sletten, Mira Aaboen (Tidsskrift for ungdomsforskning, 2011)
No abstract